Romy heeft foto's en video's gemaakt voor de website van mijn binnenkort te starten praktijk voor kindercoaching. Het was met Romy heel fijn samenwerken! Tijdens de shoot zorgt ze voor een ongedwongen sfeer: ze weet het gevoel ongemak van de camera snel weg te halen. Romy is meedenkend, creatief en gewoonweg een fijn en enthousiast persoon om mee te werken. In haar afspraken is ze snel (kennismaking, inplannen shoot en zeker ook het opleveren van foto's/video's). Ze maakt zoveel mooie en goede foto's dat het na de shoot lastig kiezen is! En de video: echt geweldig! Romy is een top fotograaf en videograaf, aanrader!

foto & Film

Marij, Zelf & Zeker

In deze tijd is (online) zichtbaarheid een must voor de ondernemer. Er zijn verschillende middelen en methodes om op een professionele manier de onderneming onder de aandacht te brengen bij de ideale klant. 

Lanook Studio denkt graag op een laagdrempelige en informele manier met je mee wat mogelijk is.

Brandshoot

Van korte promotiefilms, aftermovies van (bedrijfs)evenementen, tot bijvoorbeeld bedrijfsprocessen in cursus of instructievideo’s uit te laten leggen.
Ook het maken van foto’s voor een website, social media etc. behoort tot de mogelijkheden.

leg het uit met beeld

bedrijfsdagen greindencollege

ihc Griendencollege

Deze bedrijven gingen jou voor

Neem contact op

Ik maak graag vrijblijvend samen met jou een plan van aanpak en uiteraard een passende offerte. Laat daarom je gegevens achter via onderstaand contactformulier.

investering

verzenden

Let's get in touch

Let op; Hou na het verzenden van dit formulier ook het spamfilter van je e-mail goed in de gaten. 

Back home

Liefs Romy

Hartelijk dank voor je aanvraag! Het contactformulier is verstuurd en hou vanaf nu je e-mail (ook de spambox) goed in de gaten. Ik streef ernaar om binnen 48 uur te antwoorden. 

Bedankt!

bekijk hier

Bekijk 
showreel

Nee, zeker niet. In veel gevallen kan ik tijdens een shoot beide facetten vervullen. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we uitgebreid de mogelijkheden bespreken. Mocht het een uitdaging worden om alle momenten goed vast te leggen op foto en tegelijkertijd ook film is er ook de mogelijkheid een second shooter in te huren.

Niets moet, alles mag! Het hangt helemaal van het soort shoot af wat de locatie gaat worden. Bij een eigen onderneming is het juist fijn om het op de plek te doen waar jij je onderneming vandaan runt. Is deze niet geschikt kan er altijd een mooie gestylde locatie uitgezocht worden op bijvoorbeeld www.loesoplocatie.nl . Uiteraard kijk ik in een kennismakingsgesprek met je mee naar de mogelijkheden die ook passen bij je budget.

Een shoot kan geboekt worden vanaf de duur van één uur. Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden qua duur wat ook weer afhangt van de te behandelen onderwerpen tijdens de shoot. Zijn er bijvoorbeeld producten die goed in beeld gebracht moeten worde, of gaat het om een persoonlijke branding waarbij de ondernemer een paar keer moet omkleden of van locatie moet veranderen? In een persoonlijk kennismakingsgesprek licht ik alle mogelijkheden graag toe.

Voorkeuren aangeven kan altijd. Ik probeer daar zoveel mogelijk rekening mee te houden tijdens het monteren van de film. Echter door muziekrechten die daarin meespelen zijn bekende muzieknummers niet mogelijk. Buiten dat feit mogen jullie er natuurlijk op vertrouwen dat ik als videograaf de sfeer tijdens de shoot goed aanvoel en daar altijd een passend muziekstuk op weet te vinden. De rechten van de muziek die ik gebruik zijn afgekocht waardoor een film probleemloos te delen is. 

Een film maken kost tijd. Daarom vraag ik jullie rekening te houden met een maximum van twee maanden. Voor fotografie ligt dit iets anders en kan dit vaak al veel eerder afgeleverd worden. Houd hierbij rekenig met +/- zes weken. 

Zijn er beelden met spoed benodigd? Geef dit vooral ook aan tijdens het kennismakingsgesprek. Uiteraard is daar altijd wel rekening mee te houden en iets in te regelen.

Het komt gelukkig maar weinig voor, maar uiteraard is er altijd de mogelijkheid om feedback en aanpassingen te verwerken. In het pakket zit daarvoor één mogelijkheid inbegrepen. Mocht er daarna toch meer tijd nodig zijn wordt daar het standaard uurtarief voor gerekend.

Tijdens brandingshoots is het belangrijk te weten hoe en op welk platform de content gedeeld wordt. Ook is het belangrijk te weten wat het doel is van het delen van deze content. Ik denk daarin graag mee om zo het optimale uit een shoot te halen. Zo kun je lang vooruit met de content die gemaakt is en levert het uiteindelijk ook weer nieuwe klanten voor jouw onderneming op.

Mensen ervaren mij tijdens een shoot toegankelijk, passievol en enthousiast, maar als een vlieg op de muur wanneer de situatie erom vraagt.
Ik let op het complete plaatje: die ene vouw in de jurk die niet helemaal mooi zit, de telefoon in de broekzak of afleidingen in de achtergrond. 
Video is niet te fotoshoppen, daarom is het belangrijk dat er extra aandacht is voor details om de personen heen. 

Als foto- en videograaf weet ik inmiddels heel goed welke kleuren het goed doen, en wat qua kleding wel of niet werkt. Uiteraard geef ik geen ongevraagd advies, maar wanneer jullie dit willen kan ik altijd wat ideeën met jullie delen. Gelukkig heeft iedereen de de kleuren kleding die ik adviseer wel in de kast hangen. Wees dus niet bang dat er een heel nieuwe garderobe aangeschaft dient te worden. 

Nee, in verband met het auteursrecht mag je de content die ik aanlever niet bewerken. 

Eventuele reis-, verblijf- of parkeerkosten worden achteraf verrekend. Voor reiskosten wordt €0,35 per kilometer gerekend.

@lanook_studio

volg mij op instagram