'De vrouw achter de videocamera, wat een prachtvrouw is dit! Vanaf moment 1 heeft ze ons tijdens de kennismakingsgesprekken op ons gemak gesteld en wisten we het zeker. Wij willen haar als onze Bruidsvideograaf. Met als extra pluspunt dat wij via Romy ook een trouwfotograaf konden regelen.' 
Dakaya & Noriño hebben met het combinatie-pakket perfect op elkaar afgestemd beeldmateriaal geregeld. Zij wisten hiermee zeker dat ze een foto- én videograaf hadden geregeld die goed op elkaar ingespeeld zijn. 'Je merkt aan alles dat ze goed op elkaar ingespeeld zijn en echt een powerduo zijn. Wat was het heerlijk om met beide te werken, ongedwongen en zo een fijne sfeer op de “set” en niks was te gek. Wij zijn dankbaar dat wij voor dit top team gekozen hebben en niet voor 2 losse partijen.'

Wat een heerlijke dag was het om vast te mogen leggen. Op naar meer van deze bruiloften!!

Trouwfilm & Fotoreportage

TROUWLOCATIE: St. Bonifatiuskerk
DINNER/FEESTLOCATIE: Witte huis
Babs: De Trouwvriendin
Muziek: The wedding DJ
Photoboot: Magic photobooth
Jurk: Dani van Toll
Pak: Roka

Dakaya & Noriño

'Wij hebben al een videograaf geboekt, maar we zoeken nog een fotograaf voor onze bruiloft'  Berichtte Anoek mij op de Instagram-chat. Ik heb haar meteen laten weten dat ik ook te boeken ben als fotograaf en daarmee hebben we na een gezellig kennismakingsgesprek een datum geprikt voor een Loveshoot & natuurlijk hun trouwdatum in mijn agenda geblokt. 

De loveshoot was een fijne opwarmer voor de trouwdag. Daardoor wisten Steff & Anoek wat ze van mij konden verwachten tijdens hun grote dag en waren ze zichtbaar relaxed voor de camera. Hun dag bestond uit prachtige woorden, een hoop liefdevolle en emotionele momenten. Zelfs de opa's moesten er even van op een bankje bijkomen wat weer tot een grappige alles zeggende foto heeft geleid. 

Tijdens de fotoshoot hebben we een hoop lol gemaakt en zelfs een heuse bier-sprint-wedstrijd onder de mannen gehouden, je mag aan de hand van de foto zelf raden wie er gewonnen heeft ;-).

Trouwlocatie: Domaine 'd Heerstaayen
Dinner/feestlocatie: Ingenhousz
Videograaf: Pura videos
Styling: Pracht & Praal Boemen
Catering: Heerlijk Hecht
MUAH: Look Beautiful
Trouwboeket/Corsage: Mooij Bloemen
Jurk: Très Jolie
Pak: Suit supply
Muziek ceremonie: Bureau lovesound

Fotoreportage Bruiloft

Anoek & Steff

'Vraagje, Am en ik (voornamelijk Am ) willen graag een fotoshoot qua zwangerschap. Geen studio-achtige shoot maar gewoon twee mensen liefdevol in bijvoorbeeld de Soesterduinen om wat mooie herinneringen te maken'

Dit appte Joey mij, en natúúrlijk kan dat geregeld worden! Uiteindelijk zijn het niet de Soesterduinen geworden maar hebben we een gouden uurtje in Kijkduin gepakt. 

Ik had voor deze shoot ook de drone meegenomen. Want duinen en zee dat betekend mooie vergezichten. Ondertussen heb ik mijn duimen lam gedraaid op een mooie zonsondergang want ik zag het al helemaal voor mij hoe deze twee mooie mensen boven op een duin stonden met een in de zee zakkend gouden zonnetje. 

Of het gelukt is? Nou en of! De reactie van de papa en mama in spé loog er niet om; 'WAUW, WAUW, WAUW' & 'Ik had wel een idee in mijn hoofd maar jij hebt het veel beter gedaan nog! Wat een plaatjes Romy!'

locatie: Kijkduin

Zwangerschapsshoot

Joey & Amber

In aanloop naar de feestdagen van 2022 had het online trouwplatform Girls of Honour een ontzettende leuke win-actie in de vorm van een adventskalender. Één van de te winnen prijzen was een Loveshoot (in foto's) gedaan door mij.
Er waren een hoop kandidaten die zich opgegeven hadden maar de gelukkige winnaars waren Rick & Corine. Zij gaan in juli 2023 trouwen en hadden nog mooie foto's nodig voor op de uitnodiging. Daarbij leek het ze ook een leuk moment van voorpret.  

En dát was het! We zijn een uur gezellig wezen shooten op mijn all-time favorite plekje in het Panbos en daar zijn weer een hoop mooie maar vooral liefdevolle plaatjes uit gekomen.

Dat is iets wat Corine en Rick in hun Google-review beamen; 'We zijn ontzettend blij met de foto's en gaan er nog lang van nagenieten!!'

Loveshoot

Rick & Corine

Een vriendin van het gezin kwam bij mij met de volgende vraag: 'Romy, we hebben met de vriendengroep een bedrag ingezameld voor het babyshower cadeau, zouden we daar ook een cadeaubon voor kunnen krijgen? Dan kunnen de ouders zelf kiezen wat ze willen.'

Natuurlijk kan dat! Ontzettend leuk! Met een feestelijk ingepakte cadeaubon ging zij naar de babyshower.

Jamir en Danique waren heel blij met dit cadeau en kozen om een newborn fotoshoot te doen.


Niet veel later kreeg ik het bericht dat Quinten in goede gezondheid geboren was. 
Meestal adviseer ik om even bij te komen en als het kan  2 weken na de geboorte de shoot te doen.  

Na slechts een paar dagen berichtte Danique mij al. 'Romy, hij goeit als kool! Hij is in 1 dag al 100 gram aangekomen. Wanneer is je eerste gelegenheid?'

We hebben meteen actie ondernomen en op slechts een week na de geboorte hebben we het allerkleinste van Quinten vastgelegd. 

Newborn shoot

Jamir & Danique

Styling & Concept: Voorgestyled
Modellen: Intimacy Warriors
Jurk: La Bella Blanca
Pak: Bruidstuin
MUAH: Danielle Rekelhof
Bloemen: Denise Pielman
Accessoires: Faas Essentials

De leveranciers die deze shoot mede tot een succes hebben gemaakt zijn:

Één keer in de zoveel tijd doe ik een styled shoot. Het zorgt er uiteraard voor dat er weer prachtige inspirerende plaatjes in het portfolio komen. Maar het is ook een kans voor mij om mijn skills op het gebied van fotografie en videografie te verbeteren. 

De meiden van Voorgestyled, Wieb & Yara, hadden een idyllische setting geregeld met een romantisch bootje en prachtige modellen. 

styled weddingshoot

Whatever floats your Boat

'Romy, oma is binnenkort jarig en ze heeft eigenlijk alles al, behalve een paar mooie foto's van haar kinderen en kleinkinderen. Kun jij ons daarbij helpen?'

Dit berichtje kreeg ik binnen en ik werd meteen enthousiast. Natuurlijk kan ik daarbij helpen en ga ik ervoor zorgen dat er prachtige foto's komen waarmee oma trots kan showen!

Ik had met dit gezin een shoot gepland op een ochtend in mei. Ik hoopte dat, door een beetje op tijd in de ochtend te gaan shooten, de zon mee zou werken om prachtige plaatjes te schieten. Dat is absoluut gelukt!

We hebben een uur lang een heel gezellige shoot gehad waarbij zowel gezamelijke gezinsfoto's als individuele foto's zijn gemaakt. 

En oma? Die was superblij met het cadeau dat ze heeft gekregen! Trotser kan ze niet zijn op haar familie!

familieshoot

Familie Stulen

Tijdens de Loveshoot van Krystle en Roy heb ik naast de video ook de tijd genomen om liefdevolle foto's van het stel te maken. 

Krystle & Roy zijn twee prachtige mensen die tijdens een winactie in het voorjaar van 2022 een loveshoot in video & foto gewonnen hadden.
Na een gezellig kennismakingsgesprek was het al snel duidelijk voor mij: deze mensen hebben een prachtig liefdesverhaal in zich dat het gewoon verdient om verpakt te worden in een korte film en uiteraard ook vastgelegd met prachtige foto's.

We hadden een datum geprikt waarop de kans het grootst was om een mooi gouden zon-uurtje mee te pakken en dat is meer dan gelukt! De combinatie van de beelden en hun persoonlijke verhaal maakt deze foto/video-loveshoot meer dan geslaagd! 

Loveshoot

Krystle & Roy

@lanook_studio

volg mij op instagram