Wil jij ook soms de tijd even stil zetten? Even helemaal opgaan in het moment dat je beleeft? Het moment voor altijd met je meedragen in je herinneringen?

We kunnen een hoop onthouden, maar sommige herinneringen vervagen sneller dan dat we eigenlijk zouden willen.

Gelukkig zijn er tegenwoordig een hoop mogelijkheden waardoor we ervoor kunnen zorgen dat momenten als bijvoorbeeld de eerste levensdagen van een baby, de liefde tussen twee mensen of andere (feestelijke) gebeurtenissen vereeuwigd kunnen worden.

Foto’s van zulke waarde en kwaliteit dat ze een plek aan de muur verdienen. Of in een prachtig foto-album dat keer op keer er even bij gepakt kan worden. Herinneringen vastgelegd zoals het toén was. Vastgelegd zoals jullie zijn: puur, warm en liefdevol. Een herinnering waar je dus altijd nog eventjes naar terug kunt zonder dat die vervaagt. 

Als een foto al soms meer dan duizend woorden kan vertellen, stel je dan eens voor wat een video daarin betekenen kan. Een video die je weer even helemaal meeneemt terug naar dat dierbare moment. Waar de eerste geluidjes van jullie kindje op te horen zijn, de stem van een geliefde, de sfeer van een (familie)feest. 

Wil jij ook die herinnering in foto, video of wellicht een combinatie van beide vastgelegd laten worden? Boek dan nu een shoot bij Lanook Studio.

Lifestyle

Als je geen ervaring hebt (zoals wij) met een shoot, stelt Romy je gerust, geeft ze tips (want ja, hoe moet je dan staan?) en pakt ze het allemaal zo natuurlijk op. Je hebt daardoor helemaal niet meer in de gaten dat je met een shoot bezig bent, zo gezellig en professioneel.
Dan het eind resultaat.. WAUW! Geen andere woorden voor! Zo dankbaar voor deze supermooie en blijvende herinnering.

Zwangerschap & Newborn

Kevin & Charlotte

Neem contact op

Een foto/video shoot
is te boeken vanaf 295,-
Iedereen heeft zijn eigen
verhaal wensen en budget.
Neem daarom contact op voor
de mogelijkheden door het onderstaande formulier
in te vullen. 

Een foto/video shoot is te boeken vanaf 295,-
Iedereen heeft zijn eigen verhaal wensen en budget. Neem daarom contact op voor de mogelijkheden door het onderstaande formulier in te vullen. 

investering

verzenden

Let's get in touch

Let op; Hou na het verzenden van dit formulier ook het spamfilter van je e-mail goed in de gaten. 

Back home

Liefs Romy

Hartelijk dank voor je aanvraag! Het contactformulier is verstuurd en hou vanaf nu je e-mail (ook de spambox) goed in de gaten. Ik streef ernaar om binnen 48 uur te antwoorden. 

Bedankt!

bekijk hier

Bekijk 
showreel

Nee, zeker niet. In veel gevallen kan ik tijdens een shoot beide facetten invullen. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we uitgebreid de mogelijkheden bespreken. Mocht het een uitdaging worden om alle momenten goed vast te leggen op foto en tegelijkertijd ook film is er ook de mogelijkheid een second shooter in te huren.

Niets moet, alles mag! Het hangt helemaal van het soort shoot af wat de locatie gaat worden. Een leuke familieshoot kan bijvoorbeeld op een mooie natuurlocatie gedaan worden. Met een newbornshoot is bij jullie thuis dan weer het prettigst om zo de omstandigheden voor de baby ideaal en fijn te houden. Ik hou hierbij vooral rekening met jullie wensen en suggesties. Mocht je zelf echt geen idee hebben, dan heb ik een lijstje met prachtige en leuke locaties voor shoots.

Een shoot kan geboekt worden vanaf de duur van één uur. Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden qua duur. Dit hangt af van de reden en het onderwerp van de shoot. Neem voor meer informatie en een passende offerte daarom contact met mij op.

Voorkeuren aangeven kan altijd. Ik probeer daar zoveel mogelijk rekening mee te houden tijdens het monteren van de film. Door muziekrechten die daarin meespelen zijn bekende muzieknummers niet mogelijk. Buiten dat feit mogen jullie er natuurlijk op vertrouwen dat ik als videograaf de sfeer tijdens de shoot goed aanvoel en daar altijd een passend muziekstuk bij weet te vinden. De rechten van de muziek die ik gebruik zijn afgekocht, waardoor een film probleemloos te delen is.

Een goede film maken kost tijd. Daarom vraag ik jullie rekening te houden met een maximum van twee maanden (in het hoogseizoen drie maanden). Uiteraard hebben jullie in die tussentijd al wel leuke teasers gehad, waardoor het wachten een beetje draaglijker wordt. Voor fotografie ligt dit iets anders en kan dit vaak al veel eerder afgeleverd worden. Houd hierbij rekening met ± zes weken.

Het komt gelukkig maar weinig voor, maar uiteraard is er altijd de mogelijkheid om feedback en aanpassingen te verwerken in de film. In het pakket zit daarvoor één mogelijkheid inbegrepen. Mocht er daarna toch meer tijd nodig zijn, dan wordt daar het standaard uurtarief voor gerekend.

Anderen ervaren mij tijdens een shoot toegankelijk, passievol en enthousiast, maar als een vlieg op de muur wanneer de situatie erom vraagt.
Ik let op het complete plaatje: die ene vouw in de jurk die niet helemaal mooi zit, de telefoon in de broekzak of afleidingen in de achtergrond. 
Video is niet te fotoshoppen, daarom is het belangrijk dat er extra aandacht is voor details om de personen heen.

Als foto- en videograaf weet ik inmiddels heel goed welke kleuren het goed doen, en wat qua kleding wel of niet werkt. Uiteraard geef ik geen ongevraagd advies, maar wanneer jullie dit willen kan ik altijd wat ideeën met jullie delen. Gelukkig heeft iedreen de de kleuren kleding die ik adviseer wel in de kast hangen. Wees dus niet bang dat er een heel nieuwe garderobe aangeschaft dient te worden.

Natuurlijk mag dat! Geef het vooral ook aan in het kennismakingsgesprek. Ik zorg ervoor dat jullie film in de juiste kwaliteit op YouTube komt te staan zodat deze voor jullie middels één druk op de knop makkelijk te delen is. Uiteraard staat het jullie ook vrij om de film zelf op Facebook/Instagram e.d. te plaatsen. Vergeet dan vooral niet om Lamers Media Productions te taggen in het bericht. Voor foto's geldt hetzelfde. Ik vraag je alleen wel ivm het auteursrecht om niet in de foto te gaan snijden of kleuren te bewerken.

Eventuele reis-, verblijf- of parkeerkosten worden achteraf verrekend. Voor reiskosten wordt €0,35 per kilometer gerekend.

@lanook_studio

volg mij op instagram