TROUWLOCATIE: ST. BONIFATIUSKERK
DINNER/FEESTLOCATIE: WITTE HUIS
BABS: DE TROUWVRIENDIN
MUZIEK: THE WEDDING DJ
PHOTOBOOT: MAGIC PHOTOBOOTH
JURK: DANI VAN TOLL
PAK: ROKA

'De vrouw achter de videocamera, wat een prachtvrouw is dit! Vanaf moment 1 heeft ze ons tijdens de kennismakingsgesprekken op ons gemak gesteld en wisten we het zeker. Wij willen haar als onze Bruidsvideograaf. Met als extra pluspunt dat wij via Romy ook een trouwfotograaf konden regelen.' 

Dakaya & Noriño hebben met het combinatie-pakket perfect op elkaar afgestemd beeldmateriaal geregeld. Zij wisten hiermee zeker dat ze een foto- én videograaf hadden geregeld die goed op elkaar ingespeeld zijn. 'Je merkt aan alles dat ze goed op elkaar ingespeeld zijn en echt een powerduo zijn. Wat was het heerlijk om met beide te werken, ongedwongen en zo een fijne sfeer op de “set” en niks was te gek. Wij zijn dankbaar dat wij voor dit top team gekozen hebben en niet voor 2 losse partijen.'

Wat een heerlijke dag was het om vast te mogen leggen. Op naar meer van deze bruiloften!!

Trouwfilm & Fotoreportage

Noriño & Dakaya

LOCATIE: KASTEEL DUSSEN
SECOND SHOOTER & DRONE: FILMCREATIE 
FOTOGRAAF: ANNICK VAN GEEL FOTOGRAFIE
BABS: BIJZONDER HUWELIJK
JURK: ANN & JOHN BRUIDSMODE
PAK: ROKA 
MUZIEK: TROUWLIEDJES.NL
STYLING: STYLE DE DAG
BLOEMEN: LOREN LITJENS
TAART: CAKE5
MUAH: Bellalicious
DJ/saxofonist: Sound 4 All

'We hebben van onze BABS Mariëlle jouw naam als videograaf doorgekregen en zouden graag een video van onze ceremonie willen.' 

Dat was de tekst waar Antwan & Eva contact met mij mee opnamen. Ik heb ze meteen verteld dat als ze mij zouden boeken ik niet alleen een ceremonie kom vastleggen en mijn werkwijze hierin iets anders is. Ik vind het namelijk belangrijk om ELK element van de dag, hoe groot of klein ook, vast te leggen. Gelukkig zagen ze dat tijdens een super gezellig kennismakingsgesprek ook al gauw in en hebben ze mij met een volmondig Ja geboekt. 

Een paar maanden later troffen we elkaar voor een loveshoot en daar ontstond het idee om een deel van de loveshoot in de trouwfilm te verwerken.
Zo is het begin van de trouwfilm dan ook ontstaan. 

De trouwdag zelf was er voor mij een om nooit meer te vergeten! Alle elementen die ik zoek in een (voor mij) droomfilm zaten in deze dag verwerkt.

Eva & Antwan zijn 2 prachtige liefdevolle mensen en dat is iets dat je niet alleen terug ziet, maar ook hoort door de prachtige geloftes die zij naar elkaar uitspraken.
De elementen als de geweldige locatie, ceremonie door Mariëlle Jongmans met de muzikale begeleiding van Trouwliedjes.nl en natuurlijk de sterretjes exit, maken deze film tot een compleet droomplaatje! 

Trouwfilm

Eva & Antwan

Krystle & Roy zijn twee prachtige mensen die tijdens een winactie in het voorjaar van 2022 een loveshoot in video & foto gewonnen hadden.

Na een gezellig kennismakingsgesprek was het al snel duidelijk voor mij: deze mensen hebben een prachtig liefdesverhaal in zich dat het verdient om verpakt te worden in een korte film en vastgelegd te worden met prachtige foto's.

We hadden een datum geprikt waarop de kans het grootste was om een mooi gouden zonuurtje mee te pakken. Dat is inderdaad meer dan gelukt! De combinatie van de beelden en hun persoonlijke verhaal maakt deze loveshoot meer dan geslaagd!

Loveshoot

Krystle & Roy

Trouwlocatie: De Willemshoeve Woerden
Fotograaf: Yvette Stout Fotografie

Vanaf het eerste contact met dit super enthousiaste stel was het gezellig! Ik heb in oktober persoonlijk kennis met ze gemaakt en daar kwamen al heel veel toffe ideeën naar boven om tijdens de shoot op hun trouwdag in mei 2022 uit te voeren. 

Eenmaal aangekomen op de prachtige Top-trouwlocatie De Willemshoeve in Woerden moest de zorgvuldig ingestudeerde openingsdans nog even geoefend worden. Dat gaf mij intieme beelden van hun prachtige dans. Mitchell en Fabienne gingen helemaal in elkaar op!

Na de prachtige ceremonie waarbij geloftes werden uitgesproken en de broer van de bruid de ceremonie voor het grootste gedeelte liefdevol aan elkaar heeft gepraat was het tijd voor de toost en taart. 

Deze shoot heb ik afgesloten met een idee dat we tijdens de kennismaking hadden gesproken, namelijk een groepsfoto met verschillende kleuren rookfakkels. Dat gaf een geweldig en leuk effect, iets wat uiteindelijk een van de prachtige elementen in de film is geworden.

Trouwfilm

Mitchell & Fabienne

@lanook_studio

volg mij op instagram