De blikken tijdens de eerste keer elkaar zien met een first look. De vonken die er vanaf spatten tijdens de kus na het ja-woord. De confetti-popper of het bruidsmeisje dat rozenblaadjes strooit.

In iedere bruiloft zit vuurwerk.

Of dit nu letterlijk een vuurwerkshow of de sterretjes exit is. Het poppen van de champagne tijdens de toast, een spetterende openingsdans. Er gaan hoe dan ook 'vuurwerk-momenten' tijdens jullie bruiloft zijn die het verdienen om vast gelegd te worden. Die je tot in de oneindigheid terug wilt kunnen zien en wilt kunnen delen met familie en vrienden. 

Laat de vonken tijdens jullie dag niet onopgemerkt blijven

Laat de vonken tijdens jullie dag niet onopgemerkt blijven

Check de beschikbaarheid

Romy, je hebt onze trouwdag (letterlijk) onvergetelijk gemaakt met onze fantastische trouwfilm! Niet alleen heb je alle mooie momenten van onze dag vastgelegd, maar dankzij jouw enthousiasme, vakkundigheid, rust en creatieve ideeën, heb je onze dag nog leuker gemaakt. Een échte vakvrouw als je het ons vraagt! Een prachtig 'sieraad' voor de rest van ons leven, wat ik alle toekomstige bruidsparen ook van harte gun!

Trouwfilm

Eva & Antwan

Jullie bruiloft wordt er eentje om nooit meer te willen vergeten. Het liefst wil je alles dat die dag gebeurt meekrijgen en in je opnemen. Het is natuurlijk een behoorlijke uitdaging dat voor elkaar te krijgen. 

Ik zorg ervoor dat alle details zorgvuldig vastgelegd worden. Niet alleen de visuele aspecten maar ook lieve woorden van jullie gasten, de geloftes of leuke anekdotes die verteld worden door de trouwambtenaar.

Als jullie het koppel zijn dat het nét zo belangrijk vindt als ik dat geen enkel detail onopgemerkt blijft, lieve woorden en de liefde voor elkaar aandacht verdienen, dan weet ik wel zeker dat wij een match zijn!
Dit zijn namelijk dé ingrediënten die jullie film persoonlijk maakt en ervoor zorgt dat je het ontelbaar veel keren terug zal gaan kijken. 

Jullie bruiloft, jullie verhaal, verpakt in een film.

Jullie bruiloft, jullie verhaal,
verpakt in een film.

Doordat ik een beperkt aantal bruiloften per jaar aanneem kan ik  jullie de aandacht geven die jullie verdienen.
Ik neem de tijd om je als individu te leren kennen, het verhaal achter het aanzoek te weten te komen (my favorite part ;-) ), en jullie plannen voor de bruiloft aan te horen. Zo kan ik iedere film een uniek stukje meegeven dat jullie als bruidspaar meebrengen. Dat maakt het een 'One-of-a-kind' film die jullie persoonlijkheden en verhaal laat stralen, en de herbeleving van jullie trouwdag compleet maakt. 

de aandacht die jullie verdienen

Om jullie verhaal zo compleet mogelijk in beeld te brengen ben ik graag de hele dag aanwezig. Vanaf aankleden (of zelfs wakker worden) tot en met het feest om zo alle momenten, groots of intiem, mee te pakken.

Aanwezig vanaf aankleden tot en met de feestavond

'Wij hebben al een videograaf geboekt, maar we zoeken nog een fotograaf voor onze bruiloft'  Berichtte Anoek mij op de Instagram-chat. Ik heb haar meteen laten weten dat ik ook te boeken ben als fotograaf en daarmee hebben we na een gezellig kennismakingsgesprek een datum geprikt voor een Loveshoot & natuurlijk hun trouwdatum in mijn agenda geblokt. 

De loveshoot was een fijne opwarmer voor de trouwdag. Daardoor wisten Steff & Anoek wat ze van mij konden verwachten tijdens hun grote dag en waren ze zichtbaar relaxed voor de camera. Hun dag bestond uit prachtige woorden, een hoop liefdevolle en emotionele momenten. Zelfs de opa's moesten er even van op een bankje bijkomen wat weer tot een grappige alles zeggende foto heeft geleid. 

Tijdens de fotoshoot hebben we een hoop lol gemaakt en zelfs een heuse bier-sprint-wedstrijd onder de mannen gehouden, je mag aan de hand van de foto zelf raden wie er gewonnen heeft ;-).

Trouwlocatie: Domaine 'd Heerstaayen
Dinner/feestlocatie: Ingenhousz
Videograaf: Pura videos
Styling: Pracht & Praal Boemen
Catering: Heerlijk Hecht
MUAH: Look Beautiful
Trouwboeket/Corsage: Mooij Bloemen
Jurk: Très Jolie
Pak: Suit supply
Muziek ceremonie: Bureau lovesound

Fotoreportage Bruiloft

Anoek & Steff

Neem contact op

In een persoonlijk kennismakingsgesprek kijk ik daarom graag met jullie mee waar jullie behoeftes liggen in de herinnering aan jullie trouwdag.  Dat is de reden dat er alleen een vanaf tarief op mijn website staat.

Benieuwd geworden naar wat ik voor jullie kan betekenen?

Een trouwfilm of fotoreportage is maatwerk.

What's in it?

Vanaf 2950,-

- 8 Tot 10 minuten trouwfilm 
- 10 Uur aanwezig op jullie trouwdag
- Sneak preview fragment binnen 2 weken
- Eigen (gesloten) YouTube-link
- Gebruik van rechtenvrije muziek
- Aangeleverd  in een feestelijk pakket op een persoonlijke USB-Stick
- Één ronde van feedback/aanpassingen

Vanaf 2450,-

- Ruim 500 professionele foto's
- 10 Uur aanwezig op jullie trouwdag
- Drone shots*
- Sneak preview binnen 2 weken
- Een eigen persoonlijke fotogalerij (die je makkelijk met vrienden en familie kunt delen om de meest fantastische kiekjes uit te wisselen!) 
- Luxe fotoalbum (30 x 30 cm 15 pagina's)
- Aangeleverd in een feestelijk pakket op een persoonlijke USB-Stick
- Één ronde van feedback/aanpassingen

De pakketten zijn uit te breiden met verschillende extra opties zoals het gebruik van een drone*, fotoalbum upgrades, loveshoot, ceremonie-film, losse speeches, en extra uren.

* Drone-shots kunnen alleen als het weer, de omstandigheden én de locatie het toelaten. 
Voor reiskosten wordt er €0,40 per kilometer gerekend. 

Pakket Trouwfilm

Pakket Fotoreportage

Combinatie deal

Vanaf 4750,-

- Foto én video in één pakket
- 10 uur aanwezigheid op jullie trouwdag
- Sneak-preview binnen enkele dagen
- Ruim 500 professionele trouwfoto’s
- Een eigen persoonlijke fotogalerij (die je makkelijk met vrienden en familie kunt delen om de meest fantastische kiekjes uit te wisselen!) 
- Highlight video van jullie mooiste dag (max. 5 minuten)
- Luxe fotoalbum (30 x 30 cm 15 pagina’s)
- 1 moment van feedback/aanpassingen
- Alle bewerkte foto’s en de highlight video aangeleverd in een feestelijk pakket op een persoonlijke USB-Stick.

verzenden

Let's get in touch

Let op; Hou na het verzenden van dit formulier ook het spamfilter van je e-mail goed in de gaten. 

Back home

Liefs Romy

Hartelijk dank voor je aanvraag! Het contactformulier is verstuurd en hou vanaf nu je e-mail (ook de spambox) goed in de gaten. Ik streef ernaar om binnen 48 uur te antwoorden. 

Bedankt!

bekijk hier

Bekijk 
showreel

Ik film/fotografeer per jaar een beperkt aantal bruiloften. Dit doe ik omdat ik het belangrijk vind dat er kwaliteit geleverd wordt. Dit kan in mijn ogen alleen wanneer ik er genoeg tijd aan kan besteden en ik de ruimte heb om echt de mooiste versie van het verhaal van de trouwdag neer te kunnen zetten.

Een film waar het complete verhaal in zit, die lekker wegkijkt en daardoor vaker terug gekeken gaat worden heeft geen uren nodig. Daarom heeft een volledig gemonteerde film tussen de 8 á 10 minuten aan lengte.
Wil je toch heel graag die ene speech of de openingsdans in zijn volledigheid terug kunnen kijken? Dan is het altijd mogelijk om extra beeldmateriaal aan het pakket toe te voegen. Neem contact op voor de mogelijkheden en kosten daarvan.

Voorkeuren aangeven kan altijd. Ik probeer daar zoveel mogelijk rekening mee te houden tijdens het monteren van de film. Door muziekrechten zijn bekende muzieknummers, en opgenomen muziek op de dag zelf, niet mogelijk.  Jullie kunnen erop vertrouwen dat ik als videograaf de sfeer op de dag goed aanvoel en daar altijd een passend muziekstuk op weet te vinden. De rechten van de muziek die ik gebruik zijn afgekocht waardoor een film probleemloos te delen is.

Een goede film maken kost tijd. Daarom vraag ik jullie rekening te houden met een maximum van vier maanden. Uiteraard hebben jullie in die tussentijd al wel leuke teasers gehad, waardoor het wachten een beetje draaglijker wordt.
Voor fotografie geld een verwerkingstermijn van zes weken in het laagseizoen en 12 weken tijdens het hoogseizoen.

Nee je hoeft niet te kiezen. Naast dat het mogelijk is om mij los te boeken voor videografie óf fotografie is het ook zeker mogelijk om de combinatie- deal bij mij te boeken. Wanneer je mij boekt als fotograaf kun je er een highlight video van jullie trouwdag bij boeken. Ik leg daarmee niet alleen jullie dag in foto's vast maar zal tussendoor ook filmen en zorgen dat het ja-woord, speeches en geloftes opgenomen worden. 

Mensen ervaren mij als toegankelijk, passievol en enthousiast, maar ook als een vlieg op de muur wanneer de situatie erom vraagt. Ik let op het complete plaatje: die ene vouw in de jurk die niet helemaal mooi zit, of de telefoon in de broekzak bij de bruidegom (ja, echt meegemaakt), dan wel afleidingen in de achtergrond. 
Video is niet te fotoshoppen, daarom is het belangrijk dat er extra aandacht is voor details om het bruidspaar heen. Daarnaast merk ik dat bruidsparen mij vaak op de dag advies vragen hoe iets te doen. Bijvoorbeeld met het aantrekken van de jurk, tradities met aansnijden van de taart enzovoort. Met alle ervaring die ik inmiddels door alle door mij gefilmde bruiloften heb opgebouwd, help ik bruidsparen, op verzoek uiteraard, graag een beetje mee tijdens de dag.
Voor wat mijn uiterlijke verzorging betreft: ik zorg er altijd voor dat ik netjes gekleed ben zodat ik meer op ga in de omgeving en kledingstijl van de daggasten.

Natuurlijk mag dat! Geef het vooral ook aan in het kennismakingsgesprek. Ik zorg ervoor dat jullie film in de juiste kwaliteit op YouTube komt te staan zodat deze voor jullie middels één druk op de knop makkelijk te delen is. Uiteraard staat het jullie ook vrij om de film zelf op Facebook/Instagram e.d. te plaatsen. Vergeet dan vooral niet om Lanook Studio te taggen in het bericht.

Eventuele reis-, verblijf- of parkeerkosten worden achteraf verrekend. Voor reiskosten wordt €0,40 per kilometer gerekend.

@lanook_studio

volg mij op instagram