Ik ben een dromer, een echte romanticus. Eigenschappen die goed van pas komen met het maken van jullie trouwfilm of fotoreportage. 

Romantiek betekend voor mij; Geloftes die uit het hart komen. Een twinkeling in de ogen als je elkaar voor het eerst ziet. Handen die elkaar zoeken tijdens het aanhoren van lieve speeches. Een streling of een kus tijdens de ceremonie. Onderonsjes waarbij jullie zo in elkaar opgaan dat de rest van de wereld er even niet toe doet.  And so on...

En ik ben een echte 'Sucker for Romance'.
Hoe zich dat uit? Wanneer ik een romantische film kijk, (zo één waarbij je vanaf het begin al weet hoe het einde van de film zal verlopen) het moment daar is dat ze dan éindelijk gaan zoenen,  dan betrap ik mijzelf er steevast op dat ik een zucht-momentje heb. 

Hi,
ik ben Romy

bekijk hier

De kracht van film

Dat is een spreuk die ik na mijn uitzending in Mali op mijn onderarm heb laten tatoeëren. Het is typerend voor wie ik ben en waar ik voor sta. Ik geloof dat (bijna) alles mogelijk is zolang je er maar over nadenkt en je dromen durft te volgen!

denk, geloof, droom en durf

Pensa, credi, sogna e osa

De vrouw achter de videocamera, wat een prachtvrouw is dit! Vanaf moment 1 heeft ze ons tijdens de kennismakingsgesprekken op ons gemak gesteld en wisten we het zeker. Wij willen haar als onze Bruidsvideograaf. En als extra pluspunt ook nog in combinatie met een Trouwfotograaf . Als je beide zoekt voor je bruiloft, raad ik zeker Romy aan.  Wij zijn dankbaar dat wij voor deze combinatie gekozen hebben en niet voor 2 losse partijen.

Trouwfilm & fotoreportage

Dakaya & Noriño

Romy, je hebt onze trouwdag (letterlijk) onvergetelijk gemaakt met onze fantastische trouwfilm! Wat een mooie, intieme, romantische, ontroerende en dankbare momenten heb jij vastgelegd van onze speciale dag. Niet alleen heb je alle mooie momenten van onze dag vastgelegd, maar dankzij jouw enthousiasme, vakkundigheid, rust en creatieve ideeën, heb je onze dag nog leuker gemaakt. Een échte vakvrouw als je het ons vraagt!  Een prachtig 'sieraad' voor de rest van ons leven, wat ik alle toekomstige bruidsparen ook van harte gun!

TrouwFilm

Eva & Antwan

Tranen in onze ogen bij het zien van de video die Romy van ons gemaakt heeft. Wij gaan binnenkort trouwen en de loveshoot was een voorproefje van het vieren van de liefde! We voelden ons meteen al op ons gemak tijdens de online kennismaking en we vertelden wat wij verwachten van de shoot. Tijdens de shoot werd dit bevestigd en dit is te zien aan het resultaat. Romy heeft ons gevangen zoals wij zijn en wij hebben de mooiste herinnering in beeld: van de liefde die wij voor elkaar voelen.

loveshoot foto & Film

Krystle & Roy

Wat een enorm fijne ervaring hebben wij met Romy gehad. Vanaf het eerste moment dat je contact met haar hebt, voelt het alsof je spreekt met een vriendin. Over alles wordt meegedacht en er worden veel ideeën aangedragen. Het is het totaalplaatje wat deze ervaring zo geweldig maakt: van begin tot eind hebben wij alleen maar positieve ervaringen. Wij kunnen dan ook niet anders dan Romy aanraden voor welke gebeurtenis die je vastgelegd wil hebben.

trouwfilm

Mitchel & Fabienne

Wij zijn beiden niet zo van de camera's en foto's, dus we waren in het begin wat bang dat het wat ongemakkelijk zou worden, maar niets was minder waar. Romy wist ons in de eerste paar minuten al helemaal op ons gemak te stellen. Ze weet goed wat bij je past als stel, ze had leuke ideeën voor de foto's en heeft ons naar een supermooie locatie meegenomen. Wij zijn echt ontzettend blij met het eindresultaat!

Loveshoot

Tanja & Martijn

Als je geen ervaring hebt (zoals wij) met een shoot, stelt Romy je gerust, geeft ze tips (want ja, hoe moet je dan staan?) en pakt ze het allemaal zo natuurlijk op. Je hebt daardoor helemaal niet meer in de gaten dat je met een shoot bezig bent, zo gezellig en professioneel. Dan het eind resultaat.. WAUW! Geen andere woorden voor! Zo dankbaar voor deze supermooie en blijvende herinnering.

Zwangerschap & Newborn

Kevin & Charlotte

Romy heeft foto's en video's gemaakt voor de website van mijn binnenkort te starten praktijk voor kindercoaching. Het was met Romy heel fijn samenwerken! Tijdens de shoot zorgt ze voor een ongedwongen sfeer: ze weet het gevoel ongemak van de camera snel weg te halen. Romy is meedenkend, creatief en gewoonweg een fijn en enthousiast persoon om mee te werken. In haar afspraken is ze snel (kennismaking, inplannen shoot en zeker ook het opleveren van foto's/video's). Ze maakt zoveel mooie en goede foto's dat het na de shoot lastig kiezen is! En de video: echt geweldig! Romy is een top fotograaf en videograaf, aanrader!

Brandshoot

Marij, Zelf & Zeker

Veteraan door uitzending naar Mali / Gek op Maarten, frikandellen en sushi / Mama van twee prachtige jongens / Vis als sterrenbeeld / Filmde op 1 oktober 2011 voor het eerst een bruiloft en precies tien jaar later schreef ik mijn bedrijf in bij de Kamer van Koophandel / Ben een hondenliefhebber / Monteur van de Chinook-helikopter geweest

feitjes over mij

@lanook_studio

volg mij op instagram